Over Crazytrains B.V.

Crazytrains B.V. is een bedrijf voortgekomen vanuit de modelspoor hobby.

De geschiedenis:
In 2012 is 9mm-shop.nl begonnen als specialist in N-Spoor, in 2017 werd duidelijk dat bij grote aantallen de N-Spoor markt voor ons te klein werd, daardoor zijn wij ook zachtjes aan partijen van andere schalen gaan opkopen en voldeed de naam 9mm-shop.nl niet meer. Ook zijn wij inmiddels begonnen met modelauto’s, bijvoorbeeld voor op de modelbaan.

Ook hadden wij regelmatig problemen met internationale zendingen door onze bedrijfsnaam, 9mm wordt nogal eens in verband gebracht met vuurwapens welke in veel landen verboden zijn.

Na een overleg met onze boekhouder die ook aangaf dat de omzet en de hiermee gepaarde risico’s wel erg hoog werden voor een eenmanszaak, hebben wij besloten dat wij verder zouden gaan als een B.V. ondergebracht onder een Holding B.V.

Nu zochten wij nog een naam welke de lading dekte en een vrije website URL welke dezelfde naam moest hebben als onze website.

Wij zijn gek van treinen en de naam Crazytrains was geboren! Tot onze verbazing was de URL ook nog vrij en zijn wij verder gegaan als B.V.

Wij zijn trots dat Crazytrains inmiddels een bekende en 1 van de grootste namen in de modelspoorwereld is!

Wij wensen u veel hobby plezier, en wij hopen dat we u hierbij goed van dienst kunnen zijn!

Geef een reactie